21.9 C
Nicosia
Friday, April 26, 2024

Latest News

Powered by:

Καταζητούνται δύο για εμπρησμό οχήματος στη Χλώρακα

Relevant News

Δύο πρόσωπα καταζητεί η Αστυνομία για τον εμπρησμό οχήματος ιδιοκτησίας 43χρονου στην Πάφο εναντίον των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση εμπρησμού οχήματος ιδιοκτησίας 43χρονου στην Πάφο, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο Ε/κ 27 και 20 ετών από Λεμεσό και Πάφο  αντίστοιχα και καταζητούνται.

Οι ζημιές που υπέστη το όχημα ανέρχονται σε  1.500 ευρώ.

Από τις εξετάσεις διαφάνηκε ότι η φωτιά στο όχημα του 43χρονου που εκδηλώθηκε στις 02:15 τα ξημερώματα οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος, 43χρονος από την Βουλγαρία, ανέφερε στην Αστυνομία ότι το όχημα του, το είχε σταθμεύσει έξω από την κατοικία του στην Χλώρακα , όπου διαμένει, όταν λίγο μετά στις 02:00  εξερράγη φωτιά σ’ αυτό με αποτέλεσμα να καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς.

Στην σκηνή μετέβησαν μέλη της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς αλλά και μέλη της Αστυνομίας τα οποία συνέλεξαν διάφορα στοιχεία με σκοπό την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Στο πλαίσιο ωστόσο των ερευνών η Αστυνομία, εντόπισε κοντά στο όχημα ένα πλαστικό δοχείο που περιείχε υπολείμματα πετρελαίου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Πηγή: Philenews / ΚΥΠΕ

Follow in-cyprus on Google News and be the first to know all the news about Cyprus and the world.