25.9 C
Nicosia
Friday, April 26, 2024

Latest News

Powered by:

Βαριά καμπάνα για πάρτι, πρόστιμα για μετακινήσεις

Relevant News

Πέντε πολίτες καταδικάστηκαν από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε συνολικά πρόστιμα δύο χιλιάδων ευρώ περίπου για παραβιάσεις του περί Λοιμoκαθάρσεως  Νόμου, ενώ άλλοι έξι αλλοδαποί δέχθηκαν βαρύτερη ποινή, ύψους 500 ευρώ ο καθένας, για την περίπτωση της διοργάνωσης πάρτι σε σπίτι στην Πάφο τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οι καταδικασθέντες για το πάρτι είναι Γεωργιανοί κάτοικοι Πάφου οι οποίοι εντοπίστηκαν σε πάρτι σε κατοικία τις πρώτες ώρες του περασμένου Σαββάτου και καταγγέλθηκαν γραπτώς. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου καταδίκασε τον καθένα από αυτούς σε πρόστιμο 500 ευρώ για παράβαση του Νόμου περί Λοιμοκαθάρσεως.

Αναφορικά με τις άλλες πέντε περιπτώσεις των πολιτών που εντοπίστηκαν να μετακινούνται άνευ άδειας και άσκοπα, στις τέσσερις περιπτώσεις που εμφανίσθηκαν στο δικαστήριο επιβλήθηκαν πρόστιμα 400 ευρώ στην κάθε περίπτωση, ενώ ο πέμπτος πολίτης καταδικάστηκε σε πρόστιμο 380 ευρώ και διατάχθηκε η άμεση καταβολή τους.

Και οι πέντε καταδικασθέντες εντοπίστηκαν από περίπολα της Αστυνομίας τις προηγούμενες μέρες να κινούνται σε δρόμους της Πάφου ενώ δεν κατείχαν ταυτότητα, ούτε παρουσίασαν δικαιολογητικό της άδειας κυκλοφορίας τους.

Ντόρα Χριστοδούλου

Follow in-cyprus on Google News and be the first to know all the news about Cyprus and the world.