25.8 C
Nicosia
Wednesday, April 24, 2024

Latest News

Powered by:

Κόμμα για τα Ζώα: Κορωνοϊός, κατοικίδια και αδέσποτα

Relevant News

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου απαντά σε αυτούς που διαδίδουν ή κάνουν δηλώσεις και δημιουργούν πανικό στους πολίτες. Δημοσιοποιεί όλους τους Διεθνείς και Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς κτηνιάτρων και Ερευνητικών Κέντρων που δηλώνουν ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ότι τα κατοικίδια ζώα ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ή ΣΕ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ή και το αντίστροφο.

  1. WVA – Η Παγκόσμια Κτηνιατρική Ένωση είναι η μεγαλύτερη οικογένεια κτηνιάτρων
  2. FVE – Ομοσπονδία Κτηνιάτρων Ευρώπης – Η FVE εκπροσωπεί κτηνιατρικούς οργανισμούς από 40 ευρωπαϊκές χώρες και κτηνιάτρους που εργάζονται σε όλους τους διαφορετικούς κλάδους.
  3. WSAVA – Η Παγκόσμια Κτηνιατρική Ένωση Μικρών Ζώων – αποτελείται από κτηνιατρικούς οργανισμούς από όλο τον κόσμο, οι οποίοι ασχολούνται με ζώα συντροφιάς.
  4. ECDC – Ευρωπαϊκό Κέντρο Λοιμώξεων
  5. WHO – Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας
  6. OIE – Διεθνής Οργανισμός Επιζωοτιών
  7. IDEXD LAB – Το μεγαλύτερο και πιο έγκυρο Εργαστήριο στην Αμερική.

Το Κόμμα παρακαλεί όποιον προσπαθεί να σπείρει τον πανικό με ψευδείς και ανυπόστατες δηλώσεις να το σταματήσει άμεσα πριν θυματοποιηθούν και άλλα αθώα Ζώα από συμπολίτες που εγκληματούν σε αυτά με τον φόβο διάδωσης του ιού μετά την παραπληροφόρηση. Βεβαιώνει με κάθε απόδειξη ότι δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα.

Θυμίζει στους φιλόζωους συμπολίτες μας να ταΐζουν τα αδέσποτα Ζώα (με ξηρή τροφή και νερό – και ψίχουλα από ψωμιά για τα πουλιά) που είναι και αυτά θύματα της όλης κατάστασης του Κορωνοϊού.

Πηγή: Philenews

Follow in-cyprus on Google News and be the first to know all the news about Cyprus and the world.